Paspoort en Visum

Thema’s > Paspoort en Visum

Voor uw verblijf in Bonaire moet u, als u de Nederlandse nationaliteit heeft, een paspoort hebben dat geldig is tot en met de datum van terugkomst naar Nederland. Voor andere nationaliteiten geldt dat het paspoort na vertrek nog zes maanden geldig is.

Als u de Nederlandse nationaliteit heeft heeft u geen visum nodig bij een verblijf tot maximaal 6 maanden.

Kinderen tot en met 15 jaar die met de ouder(s) een reis naar Bonaire maken, hoeven geen eigen paspoort te hebben indien zij staan ingeschreven in het paspoort van één hun ouders.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *