Bonaire krijgt een mini golfbaan

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Bonaire krijgt een mini golfbaan. Dit meldt Curaçao nieuws.

In maart van dit jaar zal er langs de weg naar Sorobon aan de kaminda Lac een zogenaamde adventure golfbaan komen van 2700 m2; ongeveer zo groot als een half voetbal veld.

Het initiatief komt van twee Nederlanders die in 2016 naar Bonaire kwamen en hun avontuur lieten filmen in het programma ‘Ik vertrek’. Als u de aflevering wilt bekijken, deze wordt op zaterdag 6 januari 2018 om 21:30 Nederlandse tijd uitgezonden op NPO 1.

1 gedachte op “Bonaire krijgt een mini golfbaan

  1. louis

    het zou een verrijking zijn voor het eiland. Ik begrijp dat ze veel tegenslag hebben gehad, ook nu nog. De makelaars hadden alleen peperdure stukken grond te koop in 2016. Terwijl ze zelf voor veel geld zelfs erfpachtgrond proberen te verkopen. Daar doet het bestuur van het eiland weinig aan, terwijl het zelfs verboden is. En die 2 dappere mensen die de golfbaan willen openen ondervinden nog steeds veel tegenslag en een hele trage Overheid. Laat die mensen toch hun golfbaan bouwen. Bonaire laat zien dat je dushi bent en help die mensen. Als er regels moeten worden gevolgd, besteedt dan je energie aan het bestrijden van speculatie met erfpachtgrond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *