1000 steps

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

 

Plaatsen > 1000 steps

Tegenover het zendstation van de Radio Nederland Wereldomroep aan westkust van Bonaire, op de hoofdweg naar het noorden, ligt 1000 steps. Het strand bij 1000 Steps kent een lange trap naar beneden vanaf de weg, waaraan de duikstek zijn naam te danken heeft. Een gele markering wijst naar de locatie van deze kalkstenen trappen die direct uit de klif is uitgehouwen.

Als u de trap afloopt, kunt u een prachtig koraalstrand en een beschermde baai ontdekken waar u kunt snorkelen en duiken. Eigenlijk telt u maar 67 treden, maar het voelt als 1.000 wanneer u hier met scuba-uitrusting afdaalt en later weer omhoog klautert. Vanaf de trap hebt u een mooi uitzicht over het kleine kiezelstrand, de Caribische Zee en Klein Bonaire.

Als beloning voor de genomen moeite treft u, eenmaal beneden, een rustig strand, ook al is het een prachtige plek.

Deze duiklocatie kan vanaf de boot of vanaf het strand worden benaderd; Deze duiklocatie is ook geschikt voor beginnende duikers met weinig ervaring.

Adres: Queen’s Hwy., Rincón, n / a Bonaire

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *