Café’s

Thema’s > Café’s op Bonaire

Op Bonaire vindt u gezellige cafeetjes en drukke terrassen, vaak met live muziek, lekker eten. Erg leuk is de zondagmiddag als de inwoners zich verzamelen bij Lac Bay met lokale bands.

Hieronder vermelden we alle café’s die wij kennen. Als we iets vergeten zijn, laat het ons dan even weten. We gaan graag even kijken om de lijst aan te passen.

Cactus Blue
Cactus Blue voert een uitgebreid cocktailmenu in een levendige bar in Kralendijk. De mixjes van Cactus Blue worden geserveerd in een literkaraf met veel sterke drank.
Adres JA Abraham Boulevard 12, Kralendijk, Bonaire. Telefoon +599 717 4564.

Chibi Chibi
Het pastelkleurige houten terras van bar/restaurant Chibi Chibi in Kralendijk kijkt uit over het water, dat met kleurrijke scholen vis een vermakelijk aanblik vormt. U kunt hier lunch of diner bestellen; de keuken is vanaf 12 uur ‘s middags geopend.
Adres: Divi Flamingo 40, Beach Resort Bonaire, JA Abraham Boulevard, Kralendijk, Bonaire. Telefoon
+599 717 8285

Karel’s Beach Bar
Karel’s Beach Bar werd in 1985 gebouwd op de houten pier van Kralendijk. Hier wordt onder meer de Heineken DJ wedstrijd gehouden, en worden thematische avonden met mariachi muziek georganiseerd, reggae evenementen, 2-for-1 happy hour en nog veel meer.
Adres Kaya JE Craane, Kralendijk, Bonaire Telefoon +599 717 8434

Little Havana
Bezoekers van Little Havana, een sigaren- en cocktailbar in Kralendijk, kunnen een chique inrichting verwachten waar stevige aperitiefjes worden geserveerd. De verrukkelijke tapas worden begeleid door de zwoele klanken van een saxofonist die coole Latijns-Amerikaanse jazz speelt. Adres Kaya Bonaire, Kralendijk, Bonaire Telefoon +599 786 0717

‘Hang Out’ Jibe City Beach Bar
Jibe City Beach Bar is een eenvoudig houten biertentje op het strand in Lac Bay, dat vooral bezocht wordt door zonverbrande surfers. De bar maakt deel uit van het relaxte Jibe City Dive Centre, op het strand. Adres Lac Bay, Bonaire Telefoon +599 717 5233

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *