Diepzeevissen

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Thema”s > Diepzeevissen

Uiteraard kunt u op de kade van kralendijk prima vissen. Op de kade van Bonaire worden meestal grote zeevissen gevangen zoals Wahoo en Tuna, maar ook kleinere vissen zoals Snapper en Baracuda.

Ook de mogelijkheid voor diepzeevissen is op Bonaire ruimschoots aanwezig. In de omliggende oceaan komen talrijke vissoorten voor zoals: barracuda, de witte of blauwe marlijn, wahoo, bonito, amberjack, sailfish, kingfish en tonijn zijn enkele van de vissoorten die de diepere delen van het water rondom Bonaire rijk is.

Speciaal uitgeruste charterboten voor het diepzeevissen kunt u voor een halve of hele dag huren. Uw ervaring als diepzeevisser is niet belangrijk want de kapitein en zijn bemanning zullen u graag de fijne kneepjes van de sport bijbrengen.

Hieronder een paar adressen waar u een charterboot kunt huren:

  • Big Game sportfishing Kaya Warawara 3, Kralendijk Tel.: 6500 of 607444, fax: 5517
  • Multifish Charters Kralendijk Tel.: 7033
  • Piscatur Fishing Charters Kaya Herman J. Pop 4, Kralendijk Tel.: 8774 of 8491, fax: 8380. Men verzorgt onder de naam Bone Fishing ook visexcursies vanaf de kust en er worden hengels en andere benodigdheden verhuurd.
  • Ook het Divi Flamingo Beach Resort (Kralendijk, tel.: 8285) organiseert diepzeevistrips. Informeer bij de receptie van het hotel.
  • Andere adressen kunt u krijgen bij het Bonaire Toeristenbureau, Kaya Libertador Simon Bolivar 12, Kralendijk, tel.: 8322 of 8649

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *