Golf

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Thema’s > Golf

Golf Bonaire is een 18 holes golfbaan rijk, maar wel een heel speciale! Bonaire Golf Club Piedra So is aangelegd in 2004. Geen fairways met strak gras, maar lokaal landschap, kaal met cactussen en wat struikgewas: een ecologische golfbaan. Golfen in de prachtige, maanlandschapachtige, natuur aan de oostkust van het eiland, vanwege de kleur van de aarde speelt u niet op de ‘greens’ maar op de ‘browns’. De golfbaan wordt wel zo goed mogelijk onderhouden.

Wat ook anders is, is dat dieren hier voorrang hebben boven golfers. Een soort boerengolf, maar dan anders…

Een golfavontuur dat u niet licht zult vergeten. Gasten zijn welkom op woensdagmiddag vanaf 14:30 en op zondag vanaf 08:30. In overleg kan er ook op andere tijden gegolfd worden: bellen met 717 8684. Op de baan is prima materiaal te huur tegen een zeer redelijk tarief, voor minder dan 30 Euro bent u kompleet onder de pannen.

Om er te komen neemt u vanaf Kaya Corona de afslag naar ‘Lagoen’ (staat duidelijk aangegeven met een bord). Nadat u de wijk Lagoen Hill bent gepasseerd staat er aan de rechterkant van de weg een bord met ‘golf” (het is dezelfde afslag als ‘Punto Blancu’ en ‘Rancho Washikemba’), sla daar rechtsaf het landschap in en volg de aanwijzingen op de blauwe stenen langs het zandpad om na ongeveer 15 minuten bij de baan aan te komen.
http://www.piedraso.com

Kortom: Golfen op Bonaire is een heel andere ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *