Supermarkt

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Thema’s > Supermarkt

Cultimara en The Warehouse zijn de grootste supermarkten. The warehouse is de meest complete supermarkt, maar Cultimare heeft de grootste fruit afdeling. Cultimara heeft verschillende versafdelingen. Een “ambachtelijke slagerij” een echte “warme bakker” en de “internationale groente en fruit specialist”. Cultimara Supermarket is gespecialiseerd in zowel de Amerikaanse als Europese sector onder andere Heinz, Kraftfoods en Hunts vanuit de USA, maar ook onze eigen huismerken zoals Albert Heijn Euroshopper. Cultimara heeft iedere dag vers brood. Cultimara, Kaya L.D. Gerharts 13, Kralendijk, Bonaire. Openingstijden Ma. t/m zat. van 7.30 tot 19.00uur; Zondag van 8.00 tot 14.00uur.

The Ware house Warehouse Bonaire – Kaya Industria #24 – Kralendijk. Openingstijden Maandag t/m Vrijdag: 8.00 – 18.00 non stop. Zaterdag 8.00-17.00 non stop, Zondag: 8.00 – 13.00.

Naast deze twee grote supermarkten heeft Bonaire een aantal middelgrote supermarkten zoals More for Less, The Island Supplier (TIS) Cash & Carry.

In de wijken zijn ook kleinere supermarktjes, deze hebben alleen de minimale dingen. De meeste van deze supermarktjes zijn open tot 20.00 en sommige zelfs tot 21.00

De bouw van de eerste Albert Heijn op Bonaire is in november 2010 officieel gestart. Medio 2011 moet de winkel van ondernemer Gerard van den Tweel open gaan voor publiek. De winkel in Kralendijk Bonaire gaat een oppervlakte beslaan van 1.200 m2, met een gevarieerd assortiment. Naast lokale producten worden de schappen gevuld met typisch Hollandse artikelen, om de vele Nederlanders die het eiland jaarlijks bezoeken én die er wonen, tegemoet te komen. Daarnaast gaat het non-food assortiment van Albert Heijn een belangrijke plaats innemen.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *