Tennis

Thema’s > Tennis

Van de hotels hebben het Plaza Resort Bonaire, Sunset Beach Hotel, het Flamingo Beach Hotel, het Harbour Village Beach Resort en het Sand Dollar Condominium Resort een of meer tennisbanen. Hotelgasten kunnen gratis van deze banen gebruik maken. Ook heeft men veelal rackets en ballen gratis voor de gasten beschikbaar. Niet-gasten dienen een vergoeding per uur te betalen.

In het centrum van Kralendijk zijn verder nog twee tennisbanen. Deze zijn van de Bonaire Tennisclub. Ook het Plaza Resort Bonaire heeft een eigen tennisclub, genaamd Toucan Tennis Club. Leden kunnen ongelimiteerd gebruikmaken van de tennisbanen. Informeer ter plekke naar de voorwaarden van lidmaatschap.

Overigens zult u op Bonaire geen gravel- of grasbanen vinden, maar wel betonbanen. Ze zijn wel verlicht zodat het ook mogelijk is om ’s avonds te tennissen. In de praktijk zal dat vaker gebeuren, want de temperatuur stijgt overdag naar een niveau dat tennissen niet direct aan te bevelen is. Mocht u onverhoopt toch overdag tennissen, let dan op dat u niet verbrandt. Het dragen van een petje is dan ook zeker aan te bevelen. En drink genoeg….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *